MOEDING "Terracotta" fasade

Firma Keratek SKZ je zastupnik i dobavljač Moeding terracotta ploča i sistema za Hrvatsku i zemlje bivše Jugoslavije.
Kao tržišni lider, MOEDING postavlja svjetske standarde s ALPHATON® i LONGOTON® u segmentu ventiliranih i toplinski izoliranih fasada od opeke. Najviša kvaliteta u razvoju i proizvodnji uvijek je zajamčena za inovativne projekte i nove zahtjeve za fasadne elemente velikog formata. Prirodni materijal od opeke postojan je u boji i stabilne vrijednosti, može se individualno dizajnirati i lako se sastavlja - za održive fasade prema željama projektanta.

Individualnost i održivi aspekti sve više dolaze u fokus pri odabiru materijala. Keramičkim terracotto fasadama iz MOEDING-a možete stvoriti objekte koji ne samo da su moderni, već će to biti zajamčeno desetljećima zahvaljujući održivim materijalima. Uz brojna pozitivna svojstva terracotte materijala, sustav koji stoji iza njega ima i veliki broj prednosti koje MOEDING ima u odnosu na mnoge druge dobavljače. Fasadama od terracotte sa stražnjom ventilacijom, arhitektima i građevinarima pružamo rješenja kojima mogu pozitivno utjecati na energetsku ravnotežu zgrade i dugovječnost. Napredni sustavi montaže, pozitivna svojstva upotrijebljenih materijala i sirovina, kao i brojne mogućnosti oblikovanja rezultiraju brojnim prednostima koje govore u korist upotrebe Moeding fasade.

Keratek Zagreb Keratek Zagreb Keratek Zagreb

Proizvodnja i ugradnja terracotta ploča u zadnjih je 10 godina naglo porasla i to iz razloga da oblik, boje i formate može svaki arhitekt individualno odrediti. Proizvode se većinom u debljini 3-4 cm sa utorima za nevidljive držače, i mogu biti duljine i do 3m i širine do 1m, standardne dimenzije su dužine do 1,5m i širine do 30cm. Dimenzija tih ploča može biti duljine 400 do 1200mm i širine 150 do 400mm.

Moeding sustavi imaju dvije bitne prednosti: zbog visokog stupnja standardizacije značajno je smanjeno vrijeme montaže i zbog fleksibilne strukture nema propisanog redoslijeda montaže. Možete početi postavljati ploče na gornjoj razini skele i spuštati se kat po kat. U sustav isporuke Moeding terracotta fasade spadaju i kopče sa aluminijskim profilima za horizontalnu ili vertikalnu montažu ploča statičkim dokazom nosivosti a sve prema DIN normama (DIN 18516, 1. dio oblaganje vanjskih zidova).

Moeding Keramikfassaden razvila je posebne sustave montaže za različite tipove ploča: L² Rapid i Gen. 06-Rapid za vodoravne ploče, L² Rapid uspravni format za uspravne (vertikalne) ploče.

Osim Moeding terracotta ploča firma Moeding Keramikfassaden nudi Posebni sustavi razvijeni su za posebne zahtjeve BAGUETTES-a, ali se temelje na postojećim sustavima za ALPHATON® i LONGOTON® i koriste slične komponente. Pri odabiru pravog sustava uvijek su važni namjena i lokalni uvjeti.

Kao inovativno rješenje firma Moeding Keramikfassaden nudi sistem terracotta rešetki Sistem Seraton kojim projektanti i arhitekti imaju na raspolaganju potpuno nove mogućnosti oblikovanja pročelja. Ploče od teracotte lebde na novo razvijenom rešetkastom sustavu kao na nevidljivoj traci.
Otkrijte raznolikost keramičkih fasada i saznajte koji je proizvod savršen za vaš sljedeći objekt.

Slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, sustavima ili projektima. Naš tim u uredu i na terenu rado će vas savjetovati o svim temama vezanim uz fasadnu opeku i sustave MOEDING.

KLASIČNE BOJE OPEKE:
Übersicht natürliche Farben - Moeding Keramikfassaden

GLAZURE ZA SPECIFIČNE BOJE I EFEKTE:
Glasuren und Glasurfarben | Moeding Keramikfassaden

POJEDINAČNE POVRŠINE I POSEBNI OBLICI PO ŽELJI:
Übersicht Sonderformen - Moeding Keramikfassaden

KLASIČNI OBLICI I POVRŠINE:
Übersicht Standardoberflächen - Moeding Keramikfassaden
Keratek Zagreb

Keratek Zagreb